BLA , BLA , BLA
Welcome To My Blog ! Just Follow and Like this blog okey ! Enjoy:)
Coretan Budak Berry: BOSAN ...

Wednesday, 8 February 2012

BOSAN ...

Hye semua !!
Hari ini Ily rase happy gile sebab Ily dapat buat perkataan " ASSALAMUALAIKUM " sendiri ..
Direka oleh , saye sendiri .. Hehe , berlagak lah pulak cik Berry ni kan , Haha .. 
Ily nak ucapkan ribuan terima kasih kepade SIS LYSSA kerana mengizinkan Ily untuk ambil gambar kartun comel tuh !! 

Ily rase kan , lepas ni , kalau berkesempatan , Ily nak buat TUTORIAL sendiri ! 
Harap selepas blog Ily sudah ade TUTORIAL  , follower Ily akan bertambah !
AMIN ~
Ily nak sangat buat , tapi tak sempat .. Kesiankan ?
Haha .. 

Dengan ini , pada entry inilah bemulanya perkataan " ASSALAMUALAIKUM " ini ,
mula bekerja tanpa gaji dengan Ily , Haha !

Hurmm , Okeyh lah , entry kali ini ringkas sahaje .. 
Bye , Assalamualaikum =)peace yow !!

3 comments:

  1. awk tolong ajar kn kite wat SCM Music Player....PLEASE...^__^

    ReplyDelete
  2. ouh .. senang je lah sys . u just bukak daya the sixth dan ikut tuto dia. sbb.. kalo nk suruh ily ajar, mmg susah !

    ReplyDelete

Blog ini direka oleh cik IlyBerry