BLA , BLA , BLA
Welcome To My Blog ! Just Follow and Like this blog okey ! Enjoy:)
Coretan Budak Berry: Oh , GALAXY YOUNG !

Saturday, 31 March 2012

Oh , GALAXY YOUNG !


 
Oh , Galaxy yang diidamkan !
Bilalah saya nak jadi tuan kamu ? Alangkah seronoknye kalau dah dapat kamu !
Tapi tak pe , mase birthday nanti , nak minta kat Umi n Ayah , suruh belikan
kamu ya !!
Keh~Keh~Keh~

Kalau dulu tergile-gilekan Galaxy mini , tapi dah tak suke dah , 
Hehe , tak tau lah , tangkal ape yang Galaxy Young ni buat kat aku ..
Sampai dah kemaruk nak beli ...

Tangkal ?
Kah ! Kah ! Kah !
 Tak masuk akal betulkan ? Handphone leyh tangkal aku ?
Hahahaha ~
Otak mereng sedang berleluase kat kepale aku , sampai boleyh keluar perkataan " Tangkal

Kah , kah, kah !
Teruk betul diri ini ~ hehe :)
Ahh , okey ..

Ape yang istimewa sangat Galaxy Young pada Ily ?
  • Galaxy Young ni cantik kalau cover die warna PINK 
  • Best !
        Itu sahaje istimewanye pade Ily ,
    Tapi , selepas beli nanti , lagi banyak istimewenye .. Hehe
    Boleh Ily tau ape Handphone idaman korang ?
    Kongsikan nama Handphone idaman korang , dan ape keistimewaannya ..
     
     Mesti korang idamkkan yang canggih-canggihkan ?
    Contohnye macam ::
     
    • Galaxy Mini 
    • Galaxy Young < masuk jugak
    • Galaxy Tab
    • Galaxy Note
      Okeylah , ape-ape pon , 
      Semoge korang dapat ape yang korang idamkan ye !
      Okey setakat ni sahaje entry Ily ~
      Next entry , mungkin panjang lebar kot ~
      hehe ~
      Salam sayang dari ,
       
      ~ILYHAIFA~   

0 doakan Ily dapat 5A:

Post a Comment

Blog ini direka oleh cik IlyBerry