BLA , BLA , BLA
Welcome To My Blog ! Just Follow and Like this blog okey ! Enjoy:)
Coretan Budak Berry: Sakit Ati Aku Weyh ;(

Saturday, 5 May 2012

Sakit Ati Aku Weyh ;(


Korang nak tau nape ?
Ye , tepat sekali ! Sahabat Ily yang buat Ily rase sakit hati !
Namenye Ily rahsiakan , sebab nak jage aibnye ..

Ily rase cam die tu _____ x boleh nak tulis ape perasaan Ily kat die sekarang ni ..
Sesuke hati je nak comment post Ily ..
Biarlah ape yang Ily nak tulis , bukannye ade kene mengena ngan die kan ?

Ily dah promot blog die kat post tu ,
Ily juge promot blogger yang lain , termasuklah Faisal Aiman !
Tibe - tibe , die kate , " x best pun ! Yang kelakarnye , ade blog Faisal ! "

Korang sakit hati x kalau ade SAHABAT yang paling rapat ngan korang ,
comment post korang cam tu !
Ily pun ade perasaan . Die ingat die boleh comment post Ily sesuke hati ke ?
Biarlah Ily nak post blog Faisal tu !

Ily tak pernah comment post die tak best !
Sakit nye hati , hanye Allah saje yang tau ! Sakitnye hati kat die !

Tapi , tak pe , memandangkan tahun ni Sahabat Ily tu 12 tahun ,
Akan menduduki UPSR , Ily maafkan die !

Cume sakit hati tu , masih ade ...

Ily harap sangat , lepas ni die x de nak mengata post Ily !
Kalau die masih mangate post Ily ,
Ily nak ingatkan die ..

Ily yang kenalkan die dengan blogger ,
Ily yang ajar die , camne nak cantikkan blogger melalui Tuto ,
Ily yang ajar die , macam mane nak buat header ,
Ily yang ajar die tentang blog ,
Ily dah promot blog die sampai follower blog die bertambah !

Kepade sahabat yang Ily maksudkan ,
Kau buat Aku sakit hati !
Kau memang jahat ! Aku tak comment yang tak baik kat post kau ,
Sebab aku tak nak kau sakit hati ,
Tapi , kau buat aku ni macam robot yang tak ade perasaan ,
Kau comment sesuke hati kau , mengutuk post aku !
Sedarlah sikit , sape yang ajar kau berblog? 
Aku kan ? So , aku kecewa , sakit hati ngan kau !
Tapi , aku maafkan kau !

 Semoge kau berubah wahai sahabatku !
Yang sakit hati ; Ily

2 comments:

  1. alahai.kesian.sabar ye ily. jangan sakit hati sangat :)

    ReplyDelete
  2. hmm , okey , thanks bagi semangat tuk Ily !

    ReplyDelete

Blog ini direka oleh cik IlyBerry