BLA , BLA , BLA
Welcome To My Blog ! Just Follow and Like this blog okey ! Enjoy:)
Coretan Budak Berry: PerasaanKu~

Saturday, 21 January 2012

PerasaanKu~


Hi and Assalamualaikum :) Hm , this time  aku post fasal dia . Baca je lah apa yang ada , okey ? Haha,

Hm , aku memang doakan dia dapat capai cita-cita dia, impian dia . Tapi , aku macam tak sanggup kalau taknampak dia kat sekolah  . Tapi dia ? Tinggal lagi brp bln je lagi before aku dah tak dapat jumpa dia . Hm, kalau dia kalau dia satu sekolah ngan aku tahun depan , tak pe lah juge .. Tpi , kalau tak same sekolah ? Trkulat-kulat lah aku menahan rindu kat dia -.- Haih, aku harap sangat dia selalu ada dekat dgn aku. Maybe bagi aku, just asalkan aku dapat tgk dia dr jauh pun cukuplah . Asalkan aku boleh tengok dia :)

Okey kalau aku takdapat cakap-cakap dgn dia. Sbab aku just nak dia ada depan mata aku je kot. Lalala, macam agak keterlaluan bagi aku yang tak ade apa-apa relayy dengan dia tu kan ? Haha, tapi tu lah problemnya . Susah sangat aku nak hilangkan perangai aku ni . Hehe, ni semua kawan-kawan aku punya pasal . Mulut diorang masin , tahu tak ? Dulu aku cakap aku suka tgk muka dia . Kawan aku cakap "Alah mula-mula tengok-tengok je , lama-lama turun ke hati" . Amik kau . Memang turun ke hati aku pun ! Alahai ,

Actually aku sendiri tak dapat faham perasaan aku pada dia . Betulke aku suka dia ? Macam tak je . But , macam ye je ? Haha, ily ily . Ape-ape je lah aku ni ken ? Weh , kalau korang terer and nak tolong aku , korang rasa apa sebenarnya feeling aku towards dia , kalau macam ni situation aku :- aku memang suka sangat-sangat dan sangat suka tengok muka dia . Curi-curi pandang gitu . Hehe, kalau aku tertentang mata dgn dia ? Pergh , rasa macam nak terlepek pun ada woo . 
Aku jadi gabra tau bila dia tengok aku . Bila aku selisih dgn dia apetah lagi ken ? . Aku rasa macam minat-minat gitu je . Tapi , kawan aku semua kata aku macam dah angau sangat-sangat gila-gila dekat dia . Betul ke ? Haha, entahlah . Aku rasa lagi baik aku just tengok dia dari jauh .

 Aku always nak tengok dia and amiktaw pasal dia . Haha, jangan fikir buka-bukan okey . Dia tak guna bomoh sampai aku jadi macam ni . Haha, mengarut sungguh kalau dia bomohkan aku . Statement paling bodoh pernah aku dengar. Aku suka dia secara semulajadi . Dengan sendirinya aku suka dia. Tanpa sebarang paksaan . Haha, aku dah mengaku sendiri yang aku suka dia ! Yeah , that's right . Now I realize that I love him ♥ Aku tak kesah kalau dia taktahu pun . Asalkan aku still boleh jumpa dia hari-hari kat sekolah :D








2 comments:

Blog ini direka oleh cik IlyBerry